dissabte, 11 de juliol del 2009

29 hores Barcelona Kedougou


Ens trobem a l'aeroport de Barcelona tres hores abans d'embarcar, amb preocupació i paranoia per no poder arribar a temps ja que hi havia el Tour de França. Com que tota Barcelona estava veient el Tour i no hi havia ningú a la carretera vàrem fer tres hores d'espera tot posant en comú nervis i il·lusions.
Tot i que semblava impossible, les maletes varen cabre a l'avió i no varen superar el pes.
A l'aeroport de Leopold Senghor de Dakar tenim la primera anècdota del viatge: l'arribada de TOTES les maletes, fins i tot els grans tubs amb els mapes que tenien un tracte diferent. Aquí ens espera un senyor amb el cartellet de Koumera i anem cap al cotxe, coneixem l'Aristide i ens presenta el conductor que ens portarà cap a Kedougou.
En la confusió de la nit i envoltat de borinots senegalesos, canviem diners al “trapitxeo” del pàrquing de l'aeroport. Ja podem marxar i seiem al que serà el nostre vehicle durant moooltes hores.
Esmorzem a Kaolak (calor), dinem a Tambacounda (molta calor) en un hotel amb piscina. Bany relaxant d'aigua calenta, i reemprenem el camí a Kedougou. Safari per la carretera veient monos verds, babuïns, gazel·les, gallines pintades i diversos estornells.
Finalment arribem a Kedougou justet per sopar i quedar plans al llit.
Total: 29 hores Barcelona-Kedougou.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

vaig rebre un sms kuan sortia de treballar, potser avans i tot, pero no el vaig veure..xD
la meva primera reacció va ser: k rapid que han arribat.. xD pero aixi millor. us veig molt be i amb unes cares molt animades i alegres..., no perdeu aquesta il·lusió encara que s trobeu amb situacions imprevistes o fins i tot una mica estressants.
us enviu una abraçada molt forta a tots i totes i si em premeteu..xD un peto molt gran a la mareee!!!! testimuuu!!! i y et trovo a flatar... sempre que marxes t'entenc...xd!
amb una mica d'enveja us desitjo molt bon treball i a l vegada que us u pasau molt bee.. =)
petoooons!!!IRINA

Anònim ha dit...

aa!! k m'oblidava... molts recorts a tota la familia koumeraa!!! =)

Anònim ha dit...

Un petó desde Barcelona a tots! Que vaya bien los cursos y nada de "fallot"..jejejeje.. Ya estoy segura que todos lo hareis molt bé!!! ;-)
Annabelle

roser ha dit...

Espero que ja us hagueu refet de la pallissa del viatge i que l'entusiame de la realitat de les classes hagi superat els dubtes de la preparació.

Aniré seguint amb curiositat i una certa enveja els vostres comentaris.

Un petó a tots.

Roser.

fada melmelada ha dit...

Hola Magalí i tots i totes. Estic segura que va ser una bona tirada. Suposo que esteu patint molta calor i no tinc dret a queixar-me de la que fa aquí, però ja saps que a mi em fa patir molt la calor.
Guardeu-vos d'ella i cuideu-vos molt. L'experiència ja s'ho val.
Penso molt en vosaltres i en la bona feina que esteu fent. Ànims i fins aviat.
Molts petons

Albert Solà ha dit...

Ara llegeixo el vostre comentari sobre el viatge. Veig que heu tirat pel dret i heu fet tot el trajecte d'una tirada! Realment, una cosa és la teoria des d'aquí i l'altra (moltes vegades molt diferent!) la pràctica des d'allà.
Ara bé, penseu que en els vostres viatges teniu pendent de veure una lleona!
Albert