dimecres, 22 de juliol del 2009

Binta et la bonne idée



Vam projectar el capítol Binta et la bonne ideée de Javier Fresser, de la pel•lícula En el mundo a cada rato, a la Sala Polivalent de Kedougu. El públic era força nombrós i amb una participació molt activa durant el passi: rialles, ovacions i força xerrameca. Després, hi va haver un intens debat sobre la problemàtica de l’escolarització dels nois i sobretot de les noies. També es va parlar dels matrimonis precoços i altres qüestions relacionades, com les dificultats econòmiques i un sistema tradicional de família molt arrelat.
L’endemà vam tornar a projectar la pel•lícula a l’escola per aquells alumnes que no van poder assistir al primer passi. Molts van repetir i el debat va tornar a sorgir.
Si encara no coneixeu la història de la Binta us convidem a esbrinar quina és la seva bona idea (una pista: mireu al youtube).

1 comentari:

Hermínia i Albert ha dit...

Recordem quan vèiem la pel·lícula a l'escola Heura. És interessant aquesta activitat fora de programa dels cursos: és una idea que cal explotar en els plantejaments de l'any vinent.
Hermínia i Albert