dissabte, 18 de juliol del 2009

Éducation en Valeurs


Ep! Seguidors de Kedougou! Per fi podem comunicar-nos amb vosaltres!
Perdoneu aquestes tardances però, o ens falta temps, o ens falten connexions, o ens falta electricitat.
Però aquí teniu una petita mostra dels nostres tallers.


Al grup de valors, debats i bones idees. Gran èxit de l'arbre de l'amistat, amb fulles on hi ha una frase de cadascú dient qualitats positives de la resta de companys i companyes. Molts mestres diuen que ho faran a l'escola. Una, fins i tot ho ha fet a casa: ha penjat l'arbre a l'entrada i diu que quan vingui algú segur que preguntarà què és i el convidaran a afegir-hi les seves fulles. Ens ha ensenyat la foto en el seu mòbil!
També ha sigut molt interessant la conversa sobre maneres d'avaluar.
De fet totes les converses són molt riques i vives. Hi ha diferències culturals, però també moltes afinitats i persones molt properes.

2 comentaris:

Hermínia ha dit...

En la foto es veu tal com jo m'ho imaginava! És increïble que una activitat pensada des de tan lluny aquí també funcioni. Ànims Magalí, ça marche!
Petons per a tothom.
Hermínia

roser ha dit...

Ja m'imagino totes les cases de Kedougou, amb un arbre de l'amistad a la porta, perquè la idea ha fet furor, amb l'aportació de tots els veins visitants, ampliant la relació humana que ja d'entrada a casa seva deu ser molt més fluida que no pas a casa nostra.

Estava convençuda que el taller funcionaria molt bé, Magalí. Felicitats! Suposo que el més interesant de tot deuen ser les converses colectives, espero que me'n facis cinc cèntims quan tornis.

Bona sort als informàics, no deu ser gens fàcil treballar en aquestes condicions, encara que segur que tots plegats mestres i alumnes teniu recursos i paciència suficient per ensurtir-vos-en.

No conec a la gent que porta el taller de plàstica, però deu ser una activitat molt gratificant. A mi també m'agradaria veure imatges de les realitzacions dels alumnes, que m'imagino plenes de color.

No espliqueu res de les vostres activitats fora dels cursos, amb la gent del país. Segurament amb l'ambient que s'intueix, debeu fer moltes coses interessants fora d'hores de classe. Que ens les podrieu explicar?

Un petó a tots i felicitats per la feina ben feta.

Roser.