diumenge, 5 de juliol del 2009

Els primers ja han arribat!



EL dia 1 de Juliol sortia la primera part de l'expedició, la família de l'Africa esta a Africa (l'Africa, El Bangali, el Fode, el Mustafa i el Koumera), però ens consta que els hi ha costat una mica tot plegat.

Primer 3 hores dins un avió per problemes tècnics els varen fer arribar amb 5 hores de retràs, de ben segur hagués estat tan sols una anècdota per explicar, sinó fos perquè...els hi van perdre les maletes....us ho imagineu, arribeu a Dakar i no teniu raspall de dents ni pasta, ni roba interior ni exterior, aaaaaaaah! el pànic s'apodera dels primers viatgers de l'expedició, el dia següent van en busca de les seves maletes i tan sols arriben la meitat, NO POT SER!!!! però no tot esta perdut, a ritme arficà, al dia 4 arriben l'altra meitat de les maletes i a les 7h del mati superant el trafic infest de la capital del Senegal, Dakar, el nostre reduït primer grup encamina les passes de la furgoneta que condueix el Baba cap a Kedougou, esperem que un cop recuperat tot l'equipatge (que a mi em sembla un miracle) arribin a Kedougou mes relaxats i amb molta empenta per començar a obrir camí als que hi anirem després! Una nota important, ens han comunicat que a Dakar feia fred, o sigui que la calor la tenim tota aquí!


Be com ja veieu tots JA hem començat!!!!!

PD: les fotos son d'arxiu, fins qu no fem les nostres! i aquí hi ha el Baba que segur que els cuidarà a tots i els dura a bon port! Mireu la Magalí ens ha passat aquesta foto de quan anaven cap a l'aeroport! gràcies!

4 comentaris:

Araceli ha dit...

Un cop ha passat, ja està!! Pas de probleme!!! Pero en el moment l'endarreriment i la pèrdua de maletes...Déu n'hi do.
M'encanta la notícia que tant a Dakar com a Kédougou no fa gaire calor!!!

Glòria Iniesta ha dit...

Molts records a tots des de Toronto, us desitjo que tot surti d'allò més bé!
Però sobretot moltes abraçades pel meu millor alumne: El Fode!

Esther ha dit...

Acabo d'assabentar-me d'aquesta moguda. Qui estigues amb vosaltres! Us desitjo bona estada, una abraçada forta. La Mariona envia salut al Bangali. Esther .ceip Can Carabassa

Unknown ha dit...

L'Aventura és l'aventura, pero quan li toca a un sempre emprenya una mica.

Quans records veure en Baba, segur que us cuida com als seus fills. Doneu-li una molt forta abraçada de part meva.

Albert Soler