diumenge, 26 de juliol de 2009

Seguiment dels tallers i cloenda

Tots els tallers han funcionat de meravella. S’ha aconseguit molt bona connexió entres els mestres i nosaltres.
Han verbalitzat que aquestes jornades també han afavorit que es coneguin molt més entre ells creant-se nous vincles entre els mestres de la regió.
Bé, aquí us oferim una mostra dels diferents moments de la formació:
- Educació Artística: Han fet el mapa de Kedougou en una de les parets de l’escola.- Música: Hem assajat la cançó “Siyahamba” i l’hem cantat a la cloenda.


- Informàtica: “photo de famille”.


- Educació en Valors: Hem jugat amb el trencaclosques per a la Pau.


- Aprendre i ensenyar: Hem manipulat amb diferents materials (botons a la foto) i hem jugat amb robes.- Cloenda: Discurs final de comiat després de l’intercanvi d’impressions i idees de cada “atelier”.


- Finalment dues fotos d’altres moments de treball: Al ciber intentant penjar un post al blog entre calor (molta) i mosquits (uns quants-bastants) i preparació de tasques i sessions (que hem anomenat “claustres africans”).- Ep, també hem tingut alguns moments de “relax”.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

des de lluny (amb anyorança) segueixo el blog amb problemes de conenxió i avui aprofito per expressar el meu reconeixament a tots els mestres que s'han apuntat a aquests tallers i als que heu dedicat tant temps i tantes il·lusions.

Felicitats a tots

Lluís Vllvé

Equip de Mestres ha dit...

M'encanta seguir-vos i saber noves vostres. Molts petons i endavant i crits!
Montserrat

roser ha dit...

És bo saber que també heu disposat d'alguns moment de relax.

El resum dels cursos dona fe de la vostra tasca i dels bons resultats obtinguts, segur que això ha contribuit a minimitzar la calor, els mosquits i la molta feina.

Excel.lent i suposo que gratificant per a vosaltres la valoració que de l'expriència han fet els vostres alumnes il'alcalde.

Esperarem amb impaciència que sigueu a casa perquè ens expliqueu amb detall l'experiència.

Un petó a tothom.

Roser

Anònim ha dit...

FELICITATS A TOTHOM PER AQUESTA EXPERIENCIA !!!
Segur que compartir amb vosaltres tot el que heu viscut serà una passada!!! No m'ho vull perdre!!! Escoltant la vostra experiència també podrem millorar moltes coses aquí.
Una abraçada i BONES I MERESCUDES VACANCES
LLuïsa Terrades

Anònim ha dit...

Un seul mot: félicitations a toute l'équipe!!! gros bisous. annabelle