dimarts, 12 de juliol del 2011

Dilluns 11 de juliol

Avui hem començat. Bé, de fet, hem començat una mica diferent.
El matí l’hem dedicat a preparar les aules, però una pluja tropical a mig matí ens ha fet descobrir unes goteres perilloses a l’aula d’informàtica. Solució: a la tarda després de  la inauguració del curs canviarem d’aula.
Després de dinar i enllestir els últims retocs de la presentació del curs ha arribat l’hora de la nostra actuació!! Entrarem amb bon peu? Serem capaços de transmetre amb claredat i un francès prou entenedor tot el que els volem dir sobre competències?
Doncs creiem que sí, perquè així que anava avançant l’exposició del power, ens hem adonat que ells, els mestres del Senegal i nosaltres parlàvem un llenguatge força semblant i compartíem molts dels conceptes que allí s’expressaven. En acabar hi ha hagut un debat molt interessant que ens donat forces a tots plegats per iniciar els tallers amb il·lusió i entusiasme.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens alegrem molt que el viatge us hagi anat bé (dintre del que cap!) i que l'arribada hagi estat immillorable.
Veig que aquesta vegada estaven més ben organitzats perquè no parleu de problemes com al 2009.
És perfecte que hàgiu connectat amb ells de manera tan ràpida i intensa: això és la base de l'èxit de la formació d'enguany.
Una abraçada des de BCN.
Hermínia i Albert

Anònim ha dit...

Quina alegria llegir d vosaltres! I una gran noticia veure que heu trionfat ab la xerrada de les competencies. Molts anims en els tallers, segur que hi haura una bona entesa, una entesa xupi com dic jo! Records a tots.muak

Gloria

Anònim ha dit...

Per aquí Horta tothom pregunta per vosaltres! Estan bé? ja han començat? els hi fa bon temps? s'entenen amb els professors d'allà?... I com sempre la resposta és suposem que els hi està anant bé. L'únic que sabem és que senegal vol dir pàciencia i ells en tenen molta aixì que tot els i sortira bé tot i els inconvenients previs!
Us vull demanar que saludeu de part meva a la filla del Saliou i a la Maget i l'Ami (Afri tu ja sap qui són tots).
Aquí ens feu molta enveja. Però per experiencia puc dir que no tot és flors i violes aixì que acabo amb una frase per donar-vos ànims i que sé que us sentireu identificats:

"Àfrica és per una part paciència, per altra la detenció del temps." - Miquel Barceló


Ànims i petons de la petite fille de la madame Afric

FAMILY GODOY-DOMINGUEZ ha dit...

Hola des de Lleida, per aqui estem molt contents que tot vagi com ho havieu planejat. Trini estas perfecta, amb domini de la situacio i molt atents els que t'escolten. Endavant esta tasca d'aprenentatge per a ells/elles com per vosaltres tambe.

una abraçada molt gran
family Godoy-Dominguez

Anònim ha dit...

Aquestes actuacions són les que realment ens apropen!!!, no la globalitat que ens volen vendre!!
ànims i fins aviat!
Aina, Mar, Fèlix i Maria