dimarts, 19 de juliol del 2011

Dimarts 19 de juliol


Avui els tallers han estat lluïts. En el d’artístic han treballat el collage i no us podeu imaginar de quina manera n’han gaudit. Tothom estava tan concentrat fent la seva creació que no se sentia ni una mosca. Han sortit unes produccions precioses. Renoi, quins artistes!!!!!







Al d’aprendre i ensenyar ha estat dedicat al joc cooperatiu. En Jordi, que amb això hi té la mà trencada, ha preparat una sèrie de jocs fantàstics, però difícils segons ens deien “les nôtres élèves”. Amb entusiasme, imaginació, i l’esforç de cadascun del grup han assolit els reptes d’una manera excel·lent. Total, un èxit rotund. Visca!!!!!!!










 

Al de valors, hem treballat el diàleg i l’autoestima amb molt de profit i ara estem amb el treball cooperatiu. Hem començat amb el conte “Les cinc affreux” (Els cinc horribles). Hem continuat parlant sobre el treball cooperatiu a l’escola. Aprenem els uns dels altres amb converes i debats molt interessants. Però no us penseu, també juguem, eh?!!!

 Al taller d’informàtica “les élèves” han confeccionat amb l’ordinador el seu propi diploma. Ha estat una sessió dedicada al protocol. 

A la tarda hi ha hagut la presentació dels projectes que alguns mestres han portat a terme a partir de la formació del 2009 i també de la maleta pedagògica de matemàtiques.
Però el més important de tot ha estat la notícia i presentació del Centre de Ressources Pédagogiques de Kédougou. Això vol dir que oficialment s’ha creat aquest centre amb dos mestres responsables i que és el primer CRP del Senegal. Felicitem a la Inspecció Educativa de Kédougou i agraïm la col·laboració del CRP d’Horta-Guinardó.
Tot l’acte ha estat molt emotiu per la participació i entusiasme de tots els mestres. Ens hem sentit privilegiats de poder viure un moment com aquest. 


9 comentaris:

Montse ha dit...

Quina experiència més xula, tant per ells com per vosaltres, i un repte per ells per anar endevant.

Una abraçada des de BCN.

Montse Tarrés ha dit...

Les fotos desprenen molta il.lusió la gent es veu molt implicada en el projecte. M ´emociona especialment que ja estigui en marxa el CRP us enviem els millors desitjos i recordeu que estem a la vostra disposició. Ja ens explicareu si podem fer alguna cosa en comú. Una abraçada

Anònim ha dit...

Fins ara no hem tingut accés a internet perquè no dormim a casa. Realment, la presentació del CRP i la predisposició favorable que té l'admninistració educativa senegalesa és la notícia que creiem més destacada. Nosaltres també creiem que haver-ho vist i haver-hi participat ha d'haver estat un privilegi.
Bona feina i, tant pels bons moments com pels no tan bons, heu de pensar que això s'acaba!
Una abraçada!
Hermínia i Albert

Anònim ha dit...

No em podria sentir mes orgullosa d vosaltres i d formar part de tot el projecte. Mil petonets. GLoria

Anònim ha dit...

Molt bé, molt bé i molt bé!
Esteu fent una feina magnífica!
Segur que els tangrams de la Pepa han estat un èxit!
Una abraçada ben forta per a tots i totes.
Pepa Carbonell

carme solés ha dit...

Que bé. Tot molt interessant. Llàstima que em sembla que ja s'acaba.
Pepa, ja pots anar pensant un dia per veure'ns perquè ens ho expliquis tot amb pèls i senyals.
Ja m'hauria agradat de venir...
Que tingueu un bon viatge de tornada i fins aviat.

Anna ha dit...

Moltes Felicitats pel projecte!

M'agrada anar seguint els avenços i aventures des del bloc! és com tenir una mica de mi allà amb vosaltres.

una abraçada ben forta,
Anna Batlle

Anònim ha dit...

Ei mestres, sou genials! Quina feina! Quin aprenentatge!
Us he anat seguint i compartint el que feieu. Fantàstic! Felicitats, bona tornada.
Una abraçada!
Lluïsa Terrades

Anònim ha dit...

Un petó i una abraçada a tots i totes i en especial a l'Àfrica.
Vosaltres feu realitat allò de la feina ben feta no té fronteres.
Laura
Escola del Mar