dimarts, 12 de juliol del 2011

Dimarts 12 de juliol


Ara són ¼ de dotze de la nit i plou amb llamps i trons. Per ara gaudim d’una temperatura molt agradable. Ens diuen que hem portat la pluja de Barcelona. No ens estranya amb el carregament que portàvem. Potser en alguna maleta s’hi va encabir aquest bé del cel.
Aquest matí hem començat els tallers. A quarts de nou tothom estava a la seva classe esperant l’arribada dels companys i companyes senegalesos. Hi havia un xic de nervis, però la veritat es que tot ha sortit a cor que vols. En acabar els tallers els comentaris que hem anat fent plegats s’acompanyaven d’un somriure. Això és que  tot ha funcionat  com era d’esperar. Uff! Quin descans. Nosaltres dubtàvem, però vosaltres no, oi? Bona nit i fins demà!!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Primera prova superada, enhorabona.! Finalment on dormiu? Records per tots pero en especial al ibrahima, diallanding, saliou i kadidia. muaks. gloria

Anònim ha dit...

Aqui tambe ha plogut i tenim un estiu agradable i fresquet . Segur que vosaltres ho agraiu mes que nosaltres . Una abraçada per a tots .
Eulalia

Anònim ha dit...

Des de Lleida també seguim totes les explicacions i estem encantats que expliqueu tantes coses. Com que la pluja segur que és una cosa molt bona en aquest lloc, això vol dir que començeu amb un bon peu i us desitjem que tot us vagi molt bé. Una abraçada molt forta de la familia Marfil-Godoy de Lleida. Ens ha fet molta il·lusió veure a la Trini a la foto. Besitos.
Maria Pilar

Anònim ha dit...

És perfecte que tot hagi funcionat tan bé. Això vol dir que ells s'han posat les piles i ho han organitzat bé. Com us va, Lurdes i Pepa? És el que esperàveu?
I n osaltres també volem saber, com la Glòria, com va l'allotjament.
Una abraçada molt forta.
Hermínia i Albert

Anònim ha dit...

Encantada d'assabentar-me que tot us va bé i que esteu contents de com es presenten les coses.

Un petó.

Roser.

Anònim ha dit...

Que bé que bé!! sou uns craks!!! Jo tinc una curiositat, els grups estaven fets perfectament i va ser arribar i moldre?(no m'ho puc creure!)

Quina il.lusió veure tot de cares conegudes a les aules, no?

M'encanta ! Quina enveja!!!
petonets a tots. De la Ritá també!

Sílvia