dilluns, 13 de juliol del 2009

bon començament



Avui hem començat els cursos. Després de la inauguració i els discursos pertinents, s'ha implantat el caos: noms, llistes, gent que hi és i no està apuntada, gent apuntada i que no hi és, “je veux seulement informatique”, en els altres cursos algunes cares llargues... Les pèssimes condicions elèctriques fan que no es puguin encendre simultàniament els 12 ordinadors que tenim.
Mica en mica els cursos van començant amb expectatives de tota mena, rialles amables, reticències, interessos contrastats... Per part nostra molt nerviosisme i un cert patiment però... HEM SOBREVISCUT i estem contents!!!

Demain... on verra!

8 comentaris:

laia ha dit...

Hola a tots i totes . Espero que tot us vagi molt be . Us vaig seguint dia si i dia tambe . Aqui a vegades tenim problemes amb internet , aixi doncs cada dia no us puc seguir pero ho intento . Molts anims i que no passeu molta calor . Una abraçada per a tots vosaltres i tambe un peto
Eulalia Sabadell

Teresa ha dit...

Està molt bé poder seguir la vostra experiència que serà molt positiva per a tots. Avui segur que ja esteu més tranquils. Ànims i petons per a tots.

Eulàlia i Teresa

Migue ha dit...

Hola somos Migue y Marisa de Galera, Seguimos vuestros pasos a través del blog, que bien que ya esteis en vuestro destino, aunque ya nos contaraás Dori la odisea de las maletas hasta llegar allí, nosotros os iremos suiguiendo al avance de vustro proyecto, animo y hasta pronto!!

Migue y Marisa

Anònim ha dit...

Quants cucs a la panxa tenim!!! Veiem que heu tingut un molt bon començament, que duri........
Molts petons per tots!!!Teresa i Margalidationd

Albert Solà ha dit...

Des de dilluns hem estat a Vilamaniscle sense comunicació. Ara, parlant amb JM Tatjer de l'ICE he vist que hi ha penjat el dia 13. Ens alegrem molt que tot vaigi segons l'esperat!
Molts petons a tothom i moltes ganes de sentir-vos explicar tot això de viva veu.
Albert

Albert Solà ha dit...

Ampliant la fotografia he viat la Fanta entre els assistents. Doneu records de part nostra a ella i al Saliou, a més dels inspectors. Ja ens explicareu quin paper hi tenen en tot això.
Albert

Anònim ha dit...

Animo animo.!!!!! qué tal el francès??? pienso en todos vosotros...
un petó molt fort!
annabelle

Unknown ha dit...

Bona nit a tots i totes... Espero que la il·lusió i l'entusiasme us facin força companyia. Demain??Demain, fantàstic.Els entrebancs del primer moment ja els heu superat. Quedaran entusiasmats amb la vostra feina. Molts petons.Mia