dissabte, 1 d’agost del 2009

Resum de tot plegat: comentaris

posem en aquest missatge els comentaris del Video

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ja estem tots a casa, crec que encara no us he donat les gràcies per deixar-me compartir aquesta experiència amb vosaltres, tant els que heu vingut com els que malauradament no heu pogut venir, però heu estat amb nosaltres dia a dia. Tots plegats heu estat un equip fantàstic, malgrat les dures condicions que hem tingut en alguns moments, sempre heu estat de bon humor, i això no té preu.
Tinc la sensació que tots plegats hem fet una bona feina i crec que cap de nosaltres no oblidarà les vivències que hem tingut i recollint les paraules del germanastre del Jordi, no som encara conscients del que ha suposat pels metres de la zona la nostra petita aportacio.
una abraçada molt forta a tots i espero que l'únic que s'acabi aquí sigui el viatge
Àfrica (la Madame)

Anònim ha dit...

El retorn prova bé, sí, entre rentadores, reflexions i enyorament. La convivència entre nosaltres, "l'equip de Barcelona", ha sigut una part ben important de tota l'experiència. Que persones de tan diferents edats i nivells de coneixença haguem conviscut, rigut i treballat tan bé i tan a gust en condicions que sovint "justejaven" crec que és tot un èxit. Jo sento que he tingut molta sort de poder viure tot el que hem viscut aquests dies i agraeixo a tots i totes -inclosos, naturalment, els "nens i nenes"- el bon humor, les converses, la companyia, l'esforç, les rialles, la solidaritat, la calidesa...
Conèixer-vos una mica més -o de nou- ha sigut realment un enriquiment i aquests dies compartits -també amb vosaltres, Hermínia i Albert- han entrat a formar pert del meu bagatge d'afectes d'una manera molt especial.
Gràcies a tots, però sobretot a tu, Àfrica, que has posat a les nostres mans -i al nostre cor- aquesta experiència.
Abraçada enorme
Magalí

Lluís Vallvé ha dit...

Des de la distància es percep la intensitat d'un viatge del que ja no hi ha RETORN.

Felicitats a totthom: mestres i infants de Kedougou i equip de Barcelona.

Lluís Vallvé