diumenge, 5 de juliol del 2009

Ja estan a Kedougou...


Confirma't, el primer equip ja estan a Kedougou, i de moment tot son bones noticies, no fa calor, la temperatura es agradable i al vespre cal una jaqueta.
Per tots els participants del equip de formació de mestres, que sapigueu que la llista d'interessats/des augmenta dia a dia, la expectativa a Kedougou es constant, els mestres no han marxat de vacances per poder fer el curs i paren al Saliu pel carrer per preguntar-li quan comencem, el Saliu esta molt emocionat i amb molta il·lusió amb el projecte, i la Fanta ha dit que també vol fer el curs tot i que esta a punt de jubilar-se perquè també es vol reciclar! Important pels informàtics hi ha 18 ordinadors pel curs de formació!
Pel projecte de TEAMUCO també bones noticies, han seleccionat 10 noies els hi ha encantat la idea i a demés coincideix que just l'any que ve volien formar el seu propi grup de teatre, o sigui que no podíem arribar en millor moment.
Com es pot veure estar a Kedougou serà com estar a casa.

PD: foto d'arxiu del mercat de Kedougou

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de Barcelona amb moltíssima calor, tot són nervis i il.lusió! Continuem preparant maletes, quadernets, llibres,.....!!!!
Ens encanta veure que el viatge ha anat bé!
Un petó molt gran i fins aviat!
Sílvia

Araceli ha dit...

Aquí estem passant tota la calor que no hi ha a Kédougou. Amb una barreja d'il·lusió i nervis per l'espectativa que estem creant i amb l'estrés d'acabar els materials, traduirlos corregir-los, fotocopiar-los i carregar amb tot cap a Kédougu.

UNA ABRAÇADA BEN GRAN PER A TOTS!!

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes . Em fa molta il.lusio poder tenir noticies vostres . Anire seguint les vostres aventures pel Senegal . Aqui a Perafita fa fresqueta . Hem d'anar amb rebequeta . Ara que son les 10 del mati , ni piscina ni sol . Jo ho prefereixo . Sense calor tinc ganes de fer moltes coses , llegir , cosir , pintar.....Ja veig que ho heu recuperat to i que va ser una aventura per explicar. Molts petons a tots i si tinc sort , que a vegades internet no em funciona , us anire seguint dia a dia . Molts records a tots i totes
Eulalia Sabadell

Anònim ha dit...

FELICITATS A TOTHOM per aquesta iniciativa!!!!!
Avui he anat una estona a l'Escola d'Estiu i m'ha engrescat veure-hi tans mestres joves i d'altres no tan. Estic convençuda que sempre hi haurà mestres amb ganes d'aprendre i compartir. Conèixer la vostra experiència encara m'ha engrescat més!
Procuraré anar-vos seguint entre obres i gestions que encara em queden a l'escola.
Una abraçada molt forta i bona sort!
LLuïsa
CEIP FONT D'EN FARGAS

Montserrat ha dit...

Estimats,
Avui, 9 de juliol, plou a bots i barrals a BCN.
Estic encantada de poder seguir les vostres aventures, que de moment, pel que he llegit, ja en teniu un parell!
Àfrica recorda de fer els punts positius i el F/O, en moments de pànic són efectius.
Molts petons

Montserrat

Anònim ha dit...

Hola,
Això que ja de per si és tot un repte, veig que encara hi ha entrebancs perque no vaixeu la guardia.
Segur que tot surt molt bé. Hi ha moltes ilusions i energia.
Petons
Conxita

Mariona ha dit...

Hola a tots i totes! Avui he entrat al vostre blog i he vist que esteu treballant molt però també disfrutant d'allò més.Felicitats per la vostra feina!Jo estic a l'Empordà aguantant un fort vent ja fa dies. Fa caloreta però amb el vent no es nota tant. Sílvia, és fantàstic que hagis arrasat amb el "Sol,solet"! Ets una crack.Estic treballant per al musical del curs que ve. Prepara't!
Bé, una abraçada a tots els que em coneixeu i un petó per l'Aina. Mariona.